Digitalt vårdmöte med Nora

Hej fina. Idag sov jag och Nora till typ 9.30. Så skönt verkligen!! Nora har sedan vi kom till Omaha fått flera insektsbett och vissa har svullnat upp mycket så igår bestämde vi oss för att boka ett digitalt vårdmöte för att få veta att det inte är något farligt. Skickade in en del bilder och precis som vi trodde är det insektsbett (förmodligen myggbett). 

Läkaren tipsade om vad vi kunde köpa för att lindra klåda och skynda på läkningsprocessen. Skönt att vi fick det utrett. Detta var första gången någonsin jag använde en digital vårdtjänst. Kändes skönt att prata med svensk läkare innan vi eventuellt skulle kontakta amerikansk sjukvård. 


Westroads mall 

Idag har jag och Nora haft en bra dag! Vi åkte buss till Westroads mall i Omaha och spanade in butikerna, lekte och åt lunch. Nora sov på bussen in och en bit in i besöket på köpcentret. Åt lunch på Yum Roll, en bowl med koreansk biff. Mycket gott! Shoppade även lite leksaker till Nora och lite på Victoria’s secret till mig själv. 

Det fanns även en jättebra lekplats inne på köpcentret, hur bra som helst! Nora fick direkt tre kompisar. En flicka var bara tre månader äldre än Nora och när de såg varandra så kramades de. Så gulligt ju! 

Sen tog vi bussen hem och hon som körde var hur gullig som helst och visade mig hur jag bättre kunde spänna fast vagnen och så. 

Sen har vi hängt här hemma tills Carl kom hem vid åttatiden. Då åt vi middag och sen gick Carl och Nora och handlade och jag fick lite egentid. Hoppas ni får en toppendag!

Kommentarer