Mahalo poke co Omaha

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Det var en riktigt jobbig gårdagskväll och följande natt. Nora var helt galet pigg, typ piggare än någonsin, och vi föräldrar ville och behövde sova. Klockan blev nog över ett innan hon kom till ro och till slut somnade. Jetlag ställer ju säkert till det, allra mest för henne kanske. 

Hon sov i alla fall länge imorse, typ till 10.30. Wow! Hann med 7 minuter yoga innan hon vaknade, resten gjorde jag ikväll när Carl kommit hem. 


Mahalo poke co Omaha

Idag har jag och Nora promenerat till ett poke bowl lunchställe, Mahalo poke co Omaha, som ligger ca 25 minuter från oss. Det var riktigt trevligt, gott och faktiskt väldigt prisvärt! Som svensk är ju allt dyrt egentligen men detta var helt okej. De var även väldigt gulliga de som jobbade där. Valde deras house bowl med lax, ris, avocado, rom, edamame, mango, sjögräs, gurka och annat gott. Kommer absolut att gå dit fler gånger! 

Sen gick vi mot parken och jag var säker på att Nora skulle hinna somna innan vi kom fram till lekplatsen men nope, hon var pigg och taggad på lek. Hon somnade när vi nästan var hemma, då hade klockan hunnit bli halv fyra!! 


Lång dag

Jag hann vila hemma en stund innan hon vaknade. Då lekte vi inomhus på hennes rum och hon fick lite mellannål. Sen gick vi ut en sväng igen. Carl kom hem typ kvart över åtta ikväll och jag var helt slut då. Han med efter sin långa dag såklart. Gjorde klart mitt yogapass medan Carl var ute med Nora en sväng. Sen har vi (försökt med att) kolla lite Netflix men med en vild Nora är det minst sagt svårt att hålla fokus. 

Imorgon ska jag nog ta bussen till downtown med Nora. Hoppas det funkar bra. Är alltid lite nervös när jag ska åka kollektivt med henne. Ska bli spännande att spana in stan i alla fall. God natt från oss!

Kommentarer