Omaha downtown

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Jag och Nora tog (i vanlig ordning) sovmorgon till typ tio. Sen blev det frukost och lite bus. Vid tolvtiden kom vi iväg till bussen som tog oss till Omaha downtown. Det var en jättesnäll busschaufför även idag som hjälpte mig spänna fast vagnen och så. Synd man inte får ha sitt barn i vagnen under bussfärd här. Det är minst sagt en utmaning att ha Nora stilla i knät under färden. 


Omaha downtown 

Vi hoppade då av i downtown och det var nästan så jag trodde vi hamnat fel då det kändes så litet! Det bor ändå typ en halv miljon människor i Omaha men stan kändes inte större än Hudiksvall liksom! Vi gick lite i butiker. Det fanns inga kedjor utan var mer vintage- och secondhandställen. Åt lunch på en kinesisk krog och sen hittade vi en lekplats där jag pratade lite med två andra mammor. Frågade vad man kunde hitta på med ett litet barn och dom gav ett par bra tips. 

Sen strosade vi lite till innan jag kände att det var dags att åka hem. Vi hängde lite här innan jag kände mig rastlös. Då gick vi till Walmart som ligger på gångavstånd. Handlade lite och sen kom Carl och plockade upp hos där på väg hem från arbetsdagen. 


Tvättbjörnar live

Istället för att åka hem bestämde vi oss för att åka till Alpine inn, en restaurang där man ser halvtama tvättbjörnar genom fönstren vid borden. Jag älskar tvättbjörnar så detta var ju lite dream coming true. Jag hoppas få se vilda tvättbjörnar under tiden vi är här i USA. 

Ha en underbar kväll! 

Kommentarer