Värmebölja i Omaha

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er idag! Klockan är nu 22 i Omaha, sju timmar efter Sverige. Idag har det varit varmt! Jag och Nora har varit ute i omgångar. Först vid lunchtid när vi skulle aktivera mitt månadsbusskort så vi enklare kan ta oss in till stan och en stor mall. 

Hoppade på bussen, aktiverade kortet och åkte två stationer. Tänkte att det var lagom för att söva henne på väg hem igen. Dock gick jag vilse på vägen hem så hon hann vakna innan jag hann göra något vettigt hemma medan hon sov. Det är nämligen väldigt svårt att göra något annat än att roa och gosa med henne när hon är vaken. 


Värmebölja med över 30 grader

Vi åt lunch här hemma och sen blev hon så sjukt rastlös igen så trots värmebölja i Omaha (över 30 grader) kände jag att vi var tvungna att gå ut igen så hon kunde få leka av sig. Dock somnade hon innan vi kom fram till lekplatsen så jag placerade oss i skuggan. Passade faktiskt på att läsa lite i min bok på en bänk. Dagens korta vilostund. Upplever att denna dag krävt väldigt mycket energi från mig. Är helt slut faktiskt. Ironiskt nog cyklade en äldre man förbi och sa ”oh you are having an easy day as a mom today” haha. Just precis då kanske. 

Det blir långa jobbdagar för Carl denna vecka och idag kom han hem strax före åtta. Men jag har varit inställd på att han kommer jobba mycket. Hoppas att Nora är lite lugnare framöver hehe. 

Ha en toppendag!
Kommentarer