Bättre dagar

Hej fina. Hoppas ni mår bra. De senaste två dagarna har känts bra. Carl har jobbat fortsatt rätt långa dagar men nannyn har varit frisk så jag har kunnat få min dagliga paus. Välbehövligt! Hon har tagit med Nora till lekplatsen och även om varje överlämning är jobbig så känns det som att Nora gillar henne och att de alltid har kul. 

Igår var vi hela familjen ute på en indisk restaurang på middag. Sådant jag orkar när jag får sova bättre och får lite avlastning. Mysig familjekväll. Inatt vaknade Nora klockan 4 för första gången. Inte ofta jag får typ fyra-fem timmars sammanhängande sömn så det var jätteskönt. 

På lördag åker vi hem till Malmö. Det känns speciellt att komma hem. Såklart ska det bli skönt och jag känner att jag kommer att uppskatta Malmö och Sverige så mycket mer efter den här resan. 

Ha en underbar dag!

Kommentarer