Benson, middagsbjudning och outdoor mall

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag vet inte om jag är på väg att bli sjuk eller om min kropp är helt slut på grund av att jag bär runt på Nora så mycket men har typ ont överallt. Känns som att jag liksom har ont i lederna och värst är det nu i höger arm. Hoppas verkligen det blir bättre snart. I fredags tog vi det väldigt lugnt och Carl kom hem vid kanske sjutiden. Vi bestämde oss för att äta pizza och min glutenfria var faktiskt god. Härligt! 

I lördags var Carl ledig i stort sett hela dagen. Underbart! Då åkte vi till Benson och strosade längs gatorna där och åt lunch på en jättetrevlig japansk restaurang, Yoshitomo. Vi beställde en massa olika sushirätter som vi delade. Så gott! Såklart vaknade Nora när vi kom dit så hon fick sitta med och det gick faktiskt hur bra som helst! 

Sen på kvällen var vi hemma hos min kompis morbror och hans fru som även bjudit in en annan svensk kille och hans amerikanska fru. Det var verkligen en jättetrevlig kväll och även Nora trivdes. De bjöd på hemmagrillade burgare och korv med en massa goda tillbehör. Kul att hänga med några som bor här i Omaha. 

Idag har Carl jobbat fram till typ två och sen har vi hängt hela familjen på en outdoor mall. Vi shoppade lite och sen åkte vi hem och Carl gjorde pulled pork till oss. Gott! 

Jag kommer berätta en grej till er om några dagar, något vi bestämt kring vår vistelse här. Blir nog jättebra! God natt fina ni! 

Kommentarer