Dåligt samvete

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Carl gick upp vid sju imorse för att åka till jobbet. Nora vaknade och först trodde jag inte att hon skulle vilja somna om. Hon klättrade upp och ner från sängen, plockade fram leksaker, dansade, skrattade och verkade allmänt pigg. Men jag kände att jag verkligen inte orkade börja dagen så tidigt så kämpade för att få henne trött igen, främst genom amning. Hade ändå ammat under natten och haft svårt att somna igår kväll så jag behövde lite mer sömn. Till slut somnade hon om och även jag! 


Dåligt samvete 

Vi sov sedan till tio! Morgonen såg ut som vanligt med frukost, Bolibompa baby och sen lite lek. Vid halv ett ungefär kom vi ut på dagens första promenad. Vädret var helt annorlunda idag. Det var molnigt, blåsigt och bara runt tjugo grader. Skönt!! Får alltid dåligt samvete när jag tar ut henne i 35 graders värme så lite svalare temperatur välkomnas! Dåligt samvete har man i och för sig för allt möjligt som gäller sitt barn. Man kan ju alltid ge dem ännu mer uppmärksamhet, låta dem vara på en ännu mer, roa dem mer och så vidare. Hör väl föräldra-(mamma?)rollen till. Det tog tid för henne att somna men till slut så. Gick då hem, läste Mama-tidning och drack (mer) kaffe. 


Target i Omaha

Hon vaknade efter kanske en halvtimme. Då fixade jag lunch till oss. Dagens andra promenad gick sedan till Target i Omaha. Dit kommer jag nog inte att promenera igen. De bygger om mycket på trottoarerna så det blir en hel del flängande över den stora vägen som leder dit. Men väl där hade hon hunnit somna och jag hann spana in klädavdelningen. Det jag visste sedan innan var att Target är ett lågprisställe men att bl.a Victoria Beckham gjort en kollektion för dem som jag har en klänning från. Idag fyndade jag två par shorts för 15 dollar. 

Carl mötte upp oss på Target och så åkte vi alla och handlade mat på Walmart. Carl kommer jobba även i helgen så passade på att handla lite extra så jag och Nora enkelt kan få till alla måltider även då. Sen tog Carl med Nora till lekplatsen och jag lagade mat. 

Nedan ett par av väldigt få bilder jag tog idag. Hoppas ni har en toppendag! 
Kommentarer