Familjehelg

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu var det några dagar sedan jag skrev något här. Har varit för trött helt enkelt. Långa jobbdagar för Carl och typiskt nog har nannyn varit sjuk också så jag har varit helt slut efter långa dagar själv med Nora. I fredags kunde Carl komma hem lite tidigare och då gick vi hela familjen ner till Aksarben Village för middag. Det tar lång tid för Nora att somna i vagnen nuförtiden men hon somnade till slut och vi åt middag på en mexikansk restaurang. Trevligt!

I lördags jobbade Carl rätt länge och det var en av de tuffaste dagarna för mig. Var helt slut efter veckan och sen att ha Nora själv även på helgen blir liksom för mycket ibland. Vi hoppades att Carl skulle jobba ganska kort dag men det blev inte så. Men! I söndags var han helt ledig. Wow! Då var vi på zoo och det kändes som att vi kunde uppleva Omaha som familj. Vi har ju tyvärr inte haft så mycket tid tillsammans här men nu äntligen. 

Det var en jättemysig dag och även i måndags kunde Carl vara ledig halva dagen. Då åkte vi till en pumpkin patch som är väldigt stort här i Nebraska den här tiden på året. Det känns som en stor höstmarknad med en massa familjeaktiviteter och försäljning av pumpor, äpplen och annat som skördas nu. 

Vi åkte till den populäraste, Vala’s pumpkin patch, och det var helt galet stort! Större än gröna lund till ytan måste det ha varit. Nora verkade också uppskatta stället. Massa lekplatser för barn, ett litet tåg man kunde hoppa på, karuseller, lite djur och annat trevligt. 

Nannyn är fortfarande sjuk så idag har jag och Nora hängt på lekplatsen och sen promenerat typ 18 000 steg. Hon vill aldrig somna så därför blir det långa promenader igen.  Så trött i kroppen. Carl kom hem strax efter sju och gick och lekte med Nora en sväng. Sen åt vi pastamiddag här hemma och såg lite TV innan läggdags. 

God natt!


Kommentarer