Lär sig mycket

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Imorse sov Nora till 10.30! Älskar att ligga och titta på henne när hon sover. Det ser så fridfullt ut. Gullunge. Sen är det ju nästan enda gången hon är lugn, när hon sover haha. Vi var som sagt lite långsamma i starten idag men kom ut på en promenad vid kanske 12.30. Hon somnade betydligt snabbare idag, trots gedigen sovmorgon. 


Tid till sociala medier

Gick hem och spelade in en reel till Instagram. Har ju typ ingen tid att fota och filma, framför allt inte så det blir bra kvalitet, men hellre något än inget. Carl brukar fota min outfit på helgen när han oftast är ledig. Snällt! Älskar ju att inspirera inom mode men med en liten bebis som vill ha 100% uppmärksamhet är det lite svårt att skapa content just nu. Dessa blogginlägg gör jag alltid när hon somnat för natten. 


Kontakt i Omaha

Idag har jag fått kontakt med en av mina bästa vänners släkting som bor här i Omaha. Han ska bjuds in oss till en middag/träff med några andra svenskar. Trevligt! Blir förmodligen någon gång under nästa vecka. Jag känner ju ingen här i Omaha men på lekplatsen träffar man ju alltid några andra föräldrar som man småpratar lite med. 


Lär sig mycket 

Jag och Nora var på lekplatsen i över en timme idag. Hon somnade på vägen dit så när hon väl vaknade sen var hon väldigt pigg och leksugen. Hon lär sig så mycket. Klättrar allt högre upp på saker, sätter sig själv på olika åkleksaker, rör sig självständigt och visar allt tydligare vad hon vill. Börjar bli en stor tjej! Samtidigt är hon inne i en väldigt mammig period där hon vill vara mycket på mig. 

Carl ska jobba länge imorgon och även på lördag så jag hoppas att Nora kommer ha bra dagar då. Man är ändå ganska trött i slutet av dagarna, särskilt de dagar hon inte är helt nöjd. 

Ha en underbar dag!

Kommentarer