Mombie

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Den här veckan har det blivit minimalt med sömn för mig och Nora. Särskilt igår natt och natten till idag har Nora vaknat typ varannan timme minst och jag har då ammat henne för att hon ska somna om. Jag hoppas verkligen att det kommer funka bättre hemma att hon kan sova i egen säng igen och kanske nöja sig med 1-2 uppvak under natten. Börjar ju jobba nu i oktober och det hade varit skönt att få sova lite bättre då. 

Igår gick jag verkligen runt och kände mig som en ”mombie”. Vandrade runt med halvt öppna ögon i hopp om att hon skulle somna men det tar ofta tid nuförtiden. Nannyn var dessutom sjuk typiskt nog. Carl har iaf kunnat komma hem lite tidigare (före sju) vilket varit jätteskönt. Imorgon kan förhoppningsvis nannyn komma och avlasta mig ett par timmar. Carl ska nämligen jobba rätt länge och eventuellt helgen så puuhh jag behöver min paus. 

Något som var jätteskönt igår kväll var att Carl tog med Nora på en middag med sina kollegor. Jag stannade då hemma och beställde thaimat och såg Netflix. Alltså det var verkligen välbehövligt. Kände mig som en ny människa när de kom tillbaka sen ett par timmar senare. Ikväll har Carl lagat surf and turf till oss. Lyxigt värre, minns inte senast jag åt det. Så gott! 

Det är en tuff fas nu i mammalivet. Sover mindre än någonsin samtidigt som Nora är mer energisk än någonsin. Blir bra att börja jobba sen tror jag, det är liksom dags. 

God natt fina ni! Kommentarer