Mycket klagande

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra. Långa och tuffa mammadagar just nu. Nora är egentligen hur gullig och snäll som helst men det är som att jag är helt färdig vid 18 och då kan det dröja ett par timmar innan Carl kommer hem. 

De senaste dagarna har vi hängt på lekplatser och även varit i stan. Efter det jobbiga besöket på lekplatsen i Elmwood park sist kände jag först att jag inte ville dit snart igen. Men sen fick jag en ny känsla som sa att det är ju precis det vi borde! Så vi gick dit dagen efter och fick verkligen en så mycket bättre upplevelse. Fler engagerade föräldrar på plats och inga barn som var direkt elaka på Nora. Så skönt! 

Igår åkte jag och Nora buss in till downtown. Det är faktiskt väldigt fint där men shoppingutbudet är minimalt. Vi gick längs vattnet och när hon somnat satte jag mig i en hammock och lyssnade på Mama-podden. När hon vaknade gick vi till lekområdet så hon fick springa av sig lite. Sen köpte jag en smoothie som fick bli någon slags lunch. Det var så varmt! Vid kanske fyratiden kändes Nora lite trött igen och jag kom då på idén att promenera hem. Det är en lång promenad! Omaha är verkligen en bilstad och ingen promenadstad. Men det finns faktiskt trottoarer längs stora vägarna så det funkar ändå att gå. 

Nora sov i stort sett hela promenaden hem och jag lyssnade på lite mer podd. Var rätt trött i kroppen när vi väl kom hem. Myste/lekte lite och fixade sen middag. Jag var helt slut och bröt typ ihop sen när Carl kom hem efter åtta någon gång. Då hade Nora ändå varit ”enkel”. Tufft att ta hand om en vilding till barn helt enkelt. 

Idag har vi tagit det lugnt. Sov typ ingenting inatt. Nora vill amma mycket på natten och när hon väl sover kan jag inte sova på grund av ont i rygg, axlar, armar, nacke. Nora är inte så liten längre så det sliter mer och mer på min lilla kropp att bära på henne. Och ja hon vill ofta vara på mig. 

Mycket klagande i detta inlägg känner jag men idag har vi haft det jättebra och jag är inte helt slut. Carl kom hem redan vid 18 och nu ikväll har vi träffat min bästa väns morbror som bor här i Omaha. Vi var på en lokal bar/restaurang här i Aksarben, Beacon Hills. Mycket trevligt! Vi ska till honom på lördag kväll också tillsammans med några andra svenskar som han känner och har bjudit in. 

Hoppas ni haft en underbar dag! 

Kommentarer