Omaha zoo

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra denna lördag. Vi ligger fortfarande i sängen (klockan är 9.50) men ska gå upp och äta frukost snart. Skönt med helg då Carl också är ledig och kan hänga med oss. Får se vad vi hittar på idag, det är Farmer’s market i stan som vi kanske spanar in. 


Omaha zoo - stort och bra

Igår besökte jag och Nora Omaha zoo. Min förhoppning var att det skulle vara ett jättebra och stort zoo som var lätt att ta sig till. Själva Omaha zoo var faktiskt toppen men tyvärr var vägen dit med kollektivtrafik rätt osmidig. Fick åka en minibuss sista sträckan där barnvagn var välkommet men väldigt krångligt att ha med. 

Nora somnade precis innan vi skulle gå in så halva tiden på zoo var det bara jag som tittade på djuren. De hade alla möjliga djur från olika världsdelar. Apor är alltid kul att kolla på! Nora vaknade lagom till aporna så det blev ändå väldigt bra. 


Fel buss

När vi skulle ta oss hemåt var det ingen bra buss som gick så bestämde att vi kunde gå till stan och ta buss hem därifrån. Promenaden tog 45 minuter. Väl i stan trodde jag att vi hoppade på rätt buss hem men hamnade helt fel! Nora var inte på bra humör. Då var klockan typ kvart över sex och jag fick nog. Ringde Carl som fick komma och hämta oss. Nu vet jag att jag måste kolla mer noga på numret och inte bara ändhållplatsen när jag hoppar på en buss! 

Sen hade vi en lugn kväll hemma med tacos. Eller lugn och lugn, blir sällan det med en busig Nora men ni fattar. 

Ha en fantastisk lördag! 

Kommentarer