Familjen samlad igen

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Mina fredagsplaner ställdes in så jag beställde hem pizza och kollade på Bachelor in paradise. Strax efter nio kom äntligen Carl och Nora hem. Det var så kul och mysigt att se dem igen. De hade haft det jättebra i Mantorp och det var skönt för mig att få egentid och sova oavbrutet. 

I helgen har Nora varit vääääldigt mammig. Vi vet inte om det beror på att hon varit ifrån mig eller på att hon är lite sjuk. Hon har ingen feber eller så men är lite snorig och hostar lite. Vi kan även se att det är fler tänder på gång. Mycket som kan påverka hennes humör helt enkelt. 

Vi kom ut på en promenad i lördags. Vi gick till Möllan och Folkets park. Panora hade kalas och bjöd på tårta, kaffe, kalashatt och ballonger. Nora är lite liten för bio men hon gillade ballongerna. I Folkets park fick hon springa av sig på lekplatsen. På kvällen blev det rätt jobbigt. Nora var inte på bra humör och blev jätteledsen om hon inte fick vara fastklistrad på mig. Det fick bli en middag med Nora i knät. Hon var nog jättetrött och hade ont någonstans, kanske tänderna. 

Igår kom vi ut på en promenad i parken och sen lunchade vi på Davidshall. Hon verkade må betydligt bättre igår så gårdagens middag blev lite enklare och lugnare. Men hon har velat amma mycket igen och jag känner att jag nog måste vara lite tuffare där för att kunna sluta. Nattamningen har upphört men när jag är hemma på dagen och kvällen vill hon amma hela tiden känns det som. Jag är dålig på att vara ”hård” i de lägena. Får jobba på det. 

Kommentarer