Första dygnet utan Nora

God morgon fina ni. Nu har jag varit ifrån Nora i ett helt dygn. Jag jobbade hela dagen igår och direkt när jag slutat tog jag bussen hem till Anna. Köpte med en massa snacks som vi åt och sen snackade vi om allt det senaste. Nora var med sist vi hängde och då är det lite svårt att umgås och prata om seriösa saker hehe. Annas barn var hemma men de är ju lite äldre och jättebra på att roa sig själva så vi fick tid att prata. 

Jag kom hem vid närmare halv elva och då kändes det lite ensamt. Det var så tyst i lägenheten och jag har knappt varit själv sedan Nora kom. Framför allt har jag inte sovit en hel natt själv. Hon har sovit i annat rum men det är ändå något annat. Det verkar i alla fall gå jättebra med henne i Mantorp. Hon verkar trivas hos sin farmor och farfar:). De kommer tillbaka hit imorgon kväll så snart får jag pussa på henne igen. 

Ha en underbar dag!


Kommentarer