Första jobbdagen efter föräldraledigheten

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Idag är första jobbdagen efter föräldraledigheten och det känns faktiskt bra. Önskar att jag sovit mer än 3-4 timmar inatt bara. Nora är inne i en mammig period och vill amma mycket på natten igen. Vid tvåtiden bestämde vi att jag skulle sova i bäddsoffan i extrarummet för att lyckas få någon sömn i alla fall. Får kanske vara så ett tag under försöka-sluta-nattamma-tiden. Får se hur det går. 


Fixat naglarna 

I måndags och tisdags har jag haft semester och varit på diverse behandlingar för man vet liksom aldrig när man får tid sen. Och vill ju även känna mig ordentligt redo inför jobbstarten liksom. I måndags fixade jag naglarna och valde en röd nyans. Passar nu på hösten tänker jag. Igår var jag på ansiktsbehandling hos Sofia på Kräm Hudvårdsstudio. 


Ansiktsbehandling på Kräm Hudvårdsstudio 

Vi gjorde en DermaPlane Pro behandling där man ”skrapar” bort orenheter på hudens yttersta lager och även boostar med en massa fukt. Perfekt nu ju! Den behandlingen funkar även toppen när man ammar. Viktigt att ha koll på hur hudvård kan påverka kroppen på olika sätt. Fick med mig lite nya skönhetsprodukter från Dermaquest. Så taggad på att ta hand om min hy nu. Jag vill inte göra botox/fillers men tar gärna hand om den hud jag har på bästa sätt. 

Igår var jag även till min frisör Amanda på Larsson & Lange. Alltid lika trevligt och jag blir alltid lika nöjd. Hon klippte bort det slitna och färgade utväxt, gråa hårstrån och fick till fina ljusa slingor i mitt hår. Nu när jag varit iväg på dessa behandlingar har Carl haft Nora. Han började sin pappaledighet i måndags men det är kanske först idag när jag börjar jobba på riktigt som även hans pappaledighet börjar ”på riktigt ”. Tror det kommer att funka jättebra. 

Ha en toppendag!Kommentarer