Helgen med date night och middag med vänner

 God morgon fina. Hoppas allt är bra med er. Då var det måndag igen och måste säga att jag inte direkt känner av att vi får sova ”en extra timme” nu i och med vintertid. Jag trodde också att det skulle vara lite ljusare när jag klev upp men nej, det känns inte så. 

Helgen har varit lugn och skön. I fredags var jag och Carl på AW-date på Kava. På fredagar har de erbjudande på ostron och bubbel, passar ju oss perfekt. Carl lyckades söva Nora precis innan så vi fick ju faktiskt som en date. De hade även liveband där och Nora vaknade lagom till att de skulle börja spela. Nora älskar musik och höll sig väldigt lugn under spelningen. Hon har faktiskt blivit lite lugnare när man är iväg på restaurang/café, känns så ovant att hon liksom kan sitta still och vara lugn haha. 

I lördags träffade jag Anna för lunch, kaffe och photoshoot. Var längesedan vi sågs så vi tog igen det senaste. Får hitta någon helg snart där vi kan umgås en lite längre stund. På kvällen var Marie, Joakim och deras barn här. Så kul att ses igen. Så trevlig kväll och det gick bra att ha med alla barnen. Vi bjöd på älgfärsbiffar och sen äppelpaj. Barnen gillade nog äppelpajen och glassen bäst. 

Igår var det riktigt trist väder men med ett aktivt barn måste man ju liksom gå ut. Var ensamma på lekplatsen men bra att Nora fick komma ut och leka. Hon gillade att hoppa i vattenpölarna. Vi lagade pumpasoppa till middag på kvällen. Mums! 

Ha en toppendag!

Kommentarer