Helgen med föräldrarna på besök

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. I slutet av förra veckan började jag känna mig lite krasslig. Det bröt aldrig ut något ordentligt men har känt mig rätt förkyld under helgen. Även Carl och Nora har hostat och snörvlat så någon slags förkylning har vi väl åkt på. 

I helgen har mina föräldrar varit på besök. Vi har promenerat, varit på Malmö konsthall, lunchat på stan, hängt på lekplatser, varit på barnloppis med mera. Trevligt! Igår kom faktiskt jag och Carl ut på en middagsdate på MJS bara vi två. Vet inte när det hände sist. Mycket mysigt. MJS har ju den perfekta miljön för en date tycker jag. Vi beställde två rätter var och sen delade vi på en tredje plus en efterrätt. Jag beställde burrata och tupp och sen delade vi på bläckfisk och efterrätten bestod av choklad- och hallonsmaker. Allt var mycket gott!

Det hade gått bra för mina föräldrar att passa Nora. Hon var dock lite förvirrad och blev ledsen när vi kom hem. Så blir det oftast. Men skönt att det hade gått så bra när de var själva med henne. De åker hemåt nu vid nio och jag ska snart bege mig till jobbet. Ha en underbar dag! 


Kommentarer