HEMMA i Malmö

Hej fina. Vi är ÄNTLIGEN hemma i Malmö. Alltså det känns verkligen så skönt! Resan var lång men gick ändå över förväntan. Nora sov mesta tiden, tacksam för det. Jag sov dock noll så jag var galet trött när vi landade på Kastrup vid tvåtiden igår. Vi hade haft hantverkare här under tiden vi var i USA och vi är ganska nöjda med resultatet. De slipade om golvet och det blev bra förutom i ett litet hörn. Får se om/när vi orkar fixa till det. 

Idag och imorgon har jag semester och på onsdag börjar jag jobba igen efter en rätt lång föräldraledighet på typ 15 månader. Känns bra. Idag börjar alltså Carl officiellt son pappaledighet. Han kommer vara hemma med Nora i fem månader och sen är planen att skola in henne på förskola. Spännande tider! 

Idag var jag först på ett spännande möte i stan. Ser fram emot att starta upp lite nya samarbeten igen här på bloggen och på min Instagram. Har haft färre sådana nu när jag varit mammaledig då jag inte känt för att prioritera sådant under den perioden. Men nu är jag taggad! 

Var även och fixade mina naglar på salong. Röda gelenaglar får starta denna höst. Imorgon har jag både ansiktsbehandling och frisörtid bokad. Måste ju känna mig redo inför jobbstarten liksom hehe. Sen lagade Carl god svamprisotto till middag. En riktig höstmiddag, så gott och mysigt. 

Nora verkar också trivas med att vara hemma igen. Hon har lekt med sina leksaker och sprungit runt här i lägenheten. Nu ska vi sova. Sov ändå okej inatt även om vi vaknade vid 01 och inte somnade om förrän vid 04. Jetlag alltså. God natt fina ni!



Kommentarer