Lila knytblus outfit

God morgon fina. Hoppas ni mår fint idag. En gång i veckan (ungefär) satsar jag på att dela något moderelaterat här på bloggen. Idag tänkte jag visa en lila knytblus outfit som jag delade på min Instagram förra veckan. Den kommer från Stenströms och är i siden. Jag verkligen känner när jag har den på mig att den har toppkvalitet. Den är väldigt skön och framförallt väldigt fin. 

Lila knytblus outfit

Knytblus är ett plagg som verkligen ligger mig varmt om hjärtat. Jag har knytblusar i flera färger och bär den på jobbet, på fest och vid andra tillfällen. Får nog säga att det är ett favoritplagg för mig. 

Denna lila nyans gillar jag verkligen. Den är lite mörkare än en annan jag har vilket gör att den funkar toppen även nu under höst och vinter när man lagt undan sommarplaggen. 

Lila knytblus styling 

När jag bar denna lila knytblus för ett par veckor sedan stylade jag den med en svart pennkjol från H&M, svarta strumpbyxor (100 den), svarta klackskor från H&M, solbrillor från Celine i modellen Audrey och min vintage väska från Chanel i modellen 2.55. Hade även nyligen fixat mina naglar och valde då en ljusare röd nyans. 

Denna lila knytblus från Stenströms heter Selma och finns att köpa här: Stenströms lila knytblus (adlink). 

Ha en underbar dag! Kommentarer