Listig Nora

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Igår blev det en riktig 8-17dag på jobbet. Carl skulle hem till en kollega på after work så vid 17 lämnade han Nora till mig vid mitt jobb. Jag och Nora gick hem och lekte, busade och läste bok. Hon älskar att läsa om djur, babblarna, bolibompa och även mumin börjar gå hem (äntligen!). Hon är verkligen bra på att härma olika djur och lär sig säga fler namn på djur. Gullis. 

Nora var verkligen på bra humör men vid åttatiden började hon bli riktigt trött. Ibland sover hon bara en gång per dag och det är främst då hon blir trött och lite ”gnällig” på kvällen. Det var skönt när Carl kom hem vid halv tio. 

Nora är också väldigt listig. Har bland annat hittat min godisgömma i en låda och när jag försökte gömma det bakom en kudde hittade hon det direkt . Man får tänka till hehe. Och nej jag borde inte äta godis på vardagarna. Får hålla mig till helgen nu när Nora börjar förstå mer och mer. 

Sedan Carl och Nora kom hem från Mantorp har hon sovit i vår säng men det har funkat tidigare att lägga henne i spjälsängen i extrarummet. Vi får försöka få till det igen. Mysigt om extrarummet kan börja bli hennes rum mer och mer. 

Idag ska Carl med Nora till tandläkaren. Det blir första gången för Nora. Spännande att se hur hennes tänder mår. Hon har ändå en del tänder och fler är på gång. Hoppas hon går med på en liten koll. 

Jag ska snart till jobbet där vi ska ha avtackningsfrukost för min vikarie. Hoppas ni får en härlig dag!

Kommentarer