Mjukstart på jobbet

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Igår var det då min första jobbdag! Det kändes jättebra att vara tillbaka och det var kul att träffa kollegor igen. Inte jättemånga på plats igår dock så hoppas på fler idag. Jag lät mig själv ha lite av en mjukstart igår. Hämtade ut min dator, loggade in i alla verktyg och var med på ett möte utöver de med med närmsta kollegorna. 

Ville mest få en update kring allt och liksom minnas hur vi brukade jobba med kampanjer, verktyg och partners. Vi gör så mycket olika saker för olika avdelningar så det är en del att sätta sig in i. Man får väl vara lite ringrostig denna vecka men när jag väl sätter mig ner med verktygen och så kommer det säkert flyta på mer och mer. 


Energi på och efter jobb

Efter jobb gick jag en sväng på stan och sen mötte jag upp Carl och Nora som hängt på stadsbiblioteket. De verkar ha haft en jättebra och mysig dag. Vi gick hem och jag lekte med Nora medan Carl lagade lax till middag. Gott! Jag har varit lite rädd att jag inte ska ha tillräckligt med energi för att jobba och sen komma hem och busa med Nora men igår kände jag verkligen att jag hade ny energi till att umgås med Nora när jag kom hem. Hoppas det kan fortsätta vara så.

Vi fortsätter sova i olika rum nu under min jobbvecka som ett litet test. Jag sover i extrarummet och Carl och Nora i sovrummet. Även det verkar faktiskt funka bra. Inatt sov jag en hel natt, så himla skönt och lyxigt! Nu äter jag frukost framför Nyhetsmorgon och ska gå till jobbet om cirka trekvart. Hoppas ni får en fantastisk dag!


Gårdagens outfit:

Blus: Veronica Virta

Kostymbyxor: Bubbleroom

Kavaj: Filippa K

Skor: H&M 
Kommentarer