Nattning av Nora

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra idag. Det gick bra att jobba hemma några timmar igår. Försökte ”gömma mig” lite för Nora och lyckades faktiskt med det. Dock inser jag att jag verkligen föredrar att jobba på kontoret bland kollegor. Men bra att ha möjlighet att jobba hemma om man har något ärende i stan, ska ta emot en leverans och så vidare. 

Vi hade en mysig familjekväll igår. Nora var på strålande humör. Vi har börjat lägga henne vid 20.30-21tiden då hon brukar börja bli riktigt trött då. Vi har tidigare lagt oss med henne då men nu turas vi om (oftast tar Carl det) att natta. Igår somnade hon vid 21.15 och Carl kunde smyga upp så vi kunde se (nästan) ett helt avsnitt Estonia. Vi la oss vid 22.15 när hon skrek till. Ändå framsteg! 

Nu ska jag snart cykla till jobbet. Ska träffa en kompis på Saluhallen på lunchen så då blir det bra att ta cykeln så sparar man lite tid. Om vädret tillåter det vill säga. 

Jag har flera spännande nyheter som jag vill dela med er men måste få lite mer klara besked först. Inom kort får ni veta i alla fall. 

Ha en underbar dag! 

Kommentarer