Noras utveckling just nu

God morgon fina ni. Hoppas ni mår bra. Igår var det lugnt på kontoret. Det är inte så mycket folk där om dagarna, gissningsvis jobbar många hemma och /eller har lite andra jobbtider än jag. Mäklarna jobbar ju mycket på helgerna och så. Men det är kul att jobba och hänga med kollegorna. Idag på förmiddagen jobbar jag hemifrån men ska till kontoret strax innan eller efter lunch. 

Det är verkligen mörkare och kallare ute nu. Och mörkare kommer det ju att bli. Jag har använt min vinterkappa sedan vi kom hem till Sverige. Lite skillnad mot 30-35 grader i USA. Men det var lite väl varmt. Runt 25 är perfekt tycker jag. 

Nora är verkligen glad om dagarna nu, så underbart. Skrattar och busar mycket. Framförallt lär hon sig hur mycket som helst nu. Hon känns mer medveten om sin omgivning för varje dag. Förstår mer och mer, säger nya ord varje dag, kopplar ihop fler saker. Så spännande att följa henne nu. Tänkte först att jag upplevde detta för att jag inte spenderar lika mycket tid med henne om vardagarna men Carl upplever samma. En grej hon börjat med är att skaka på huvudet när man nämner något om att sova. Hon vill vara vaken hehe. Hon är även intresserad av kroppen/kroppsdelar och pekar och härmar. Hon gillar att busa och testa gränser och äter med god aptit. 

Det är även kul att se hur hon leker på lekplatser. Hon är så modig. Klättrar högt och åker rutchkana själv (såklart finns vi där, håller koll och är beredda). Hon har bra känsla för hur hon klättrar ner försiktigt och sträcker ut armarna om hon vill ha hjälp. Gullunge!

Ha en underbar dag!


Kommentarer