Plan med förskola

God morgon fina. Hoppas ni mår fint. Igår tog jag cykeln till kontoret då jag hade en lunchdate i Saluhallen. Jag börjar känna mig mer bekväm med att cykla i stan, vill ju verkligen kunna skjutsa Nora på cykel sen när hon börjar förskolan. Planen är att hon ska börja förskola i mars men vi får se lite när vi får klara besked om när hon kan börja. Vi har sökt både privata och kommunala som ligger här i närheten. Hoppas lite extra på en av dem. Spännande!

Nu till gårdagens lunchdate. Jag träffade Anja som även hon är väldigt modeintresserad, driver modekonto på Instagram och jobbar inom PR/marknadsföring. Vi har mycket gemensamt helt enkelt. Alltid lika kul att ses och vi får se till att det blir oftare. Sen cyklade jag tillbaka till jobbet och jobbade till strax efter 17. 

Det är så mysigt att komma hem från jobbet. Nora är så glad nu om dagarna och jag har längtat efter dem hela dagen. Igår hade de varit i Köpenhamn och hälsat på Carls jobb. 

Ha en underbar dag!

Kommentarer