Skärmtid och föräldrarna på besök

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er idag. Jag trivs verkligen bra på jobbet. Gillar verkligen mina arbetsuppgifter och såklart kollegorna. Det känns fortsatt som att jag har bra med energi efter en arbetsdag så jag orkar busa och umgås med Nora. De gånger Carl är iväg och spelar padel/volleyboll i några timmar kan jag hinna bli rätt slut men det är nog också för att Nora alltid är på bäst humör när vi båda är hemma med henne. 

När jag var själv med henne mycket i Omaha lät jag henne se en del TV (Bolibompa baby mest) för att liksom själv ta mig igenom de långa dagarna. Nu försöker vi väl mest ta till TV i ”nödfall”. Såklart vill man inte att ens barn ska bli för fäst vid att se på TV men jag tycker att debatten om att det är så farligt att låta små barn se på TV är överdriven. Det ska ju forskas på det nu så då får man ju se hur det påverkar barn på sikt. Nora föredrar ju inte direkt TV framför att leka ute och då känns det ganska ofarligt. Sedan har hon lärt sig SÅ mycket av Bolibompa baby. 

Nu i helgen ska vi ha besök av mina föräldrar. De kommer redan idag och åker igen på måndag. Nu var det ju ett tag sedan Nora träffade dem så hoppas hon kommer gilla att ha besök. Vi har inte så mycket planerat för helgen mer än att jag bokat bord till mig och Carl  på MJS restaurang. Planen är att vi ska ha en date där på söndag och art Nora då ska vara med sin mormor och morfar. Det ska nog gå bra :). Kommentarer