Status amningen

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Ikväll får jag äntligen pussa på Nora (och Carl) igen. Måste säga att det gått jättebra för både dom och mig, härligt att vi liksom kommit hit nu. Som mamma tänker man väl att ”hon klarar sig inte utan mig” men barn är ju jättebra på att anpassa sig till nya situationer och miljöer. Och det här känns som ett viktigt steg mot att sluta amma. Hon har klarat sig jättebra utan amningen och mina bröst har också det.  Jag fick pumpa på kvällen i onsdags men sedan dess har jag inte gjort det. Så skönt! Nattamningen har vi ju lyckats sluta med helt och det blir spännande att se om vi kan sluta med den resterande amningen också. Om jag nu är redo för det 😅. Vi facetimeade igår och det var så mysigt att se och prata med Nora. Hon var glad och busade. 

igår efter jobbet passade jag på att gå och träna. Jag har blivit ambassadör för nyöppnade gymmet 28min gym som ligger vid gågatan mitt i stan. Upplägget är att man tränar intervaller på olika ”stationer” och kör igenom hela kroppen på 28 minuter. Jag körde konditionspasset där jag bland annat fick köra cykel, löpband och roddmaskin. Blev så svettig och det känns verkligen i kroppen idag. Idag jobbar jag hemifrån. Får passa på när inte Nora är hemma. Ska till vårdcentralen mu 8.45 för att ta prover för min hypotyreos. Hoppas ni får en underbar dag!

Kommentarer