Vara ifrån Nora i flera dygn

God morgon fina. Hoppas ni mår bra. Vi testade att flytta över Nora till spjälsängen som numera är i gästrummet/barnrummet inatt. Och alltså det gick bra! Hon sov där till typ halv fyra, sen vaknade hon och ropade mamma. Så gulligt. Då flyttade vi henne till vår säng. Trodde att hon inte skulle kunna somna om utan att jag ammade henne men det gjorde hon. Så skönt. 

Det känns verkligen som att det går bra med att trappa ner amningen och att hon blir mer självständig. Jag är nog inte redo att sluta amma helt och hållet än men skönt att sluta med nattamning och att det funkar så bra att inte amma under tiden jag är på jobbet. Det känns som att mina bröst vant sig också, behöver inte pumpa även om de är rätt fyllda i slutet av dagen. 

Nu väntar en spännande grej. Carl ska idag åka till sina föräldrar i Mantorp med Nora. De ska åka tåg och faktiskt vara där ända till fredag kväll. Det blir första gången jag är ifrån Nora ett helt dygn och det blir ju dessutom längre än så. Hoppas det funkar bra. Jag tror faktiskt att jag kommer gråta av saknad men jag vet att det är bra i längden att hon blir mer självständig och kan vara utan mig ibland. Jag har en del planer för dessa kvällar när jag är själv så jag hoppas att jag inte kommer att känna mig så ensam. 

Hoppas ni får en härlig dag! 


 

Kommentarer