Vardagspussel

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Jag trivs väldigt bra med att ha börjat jobba och jag känner att jag har mer energi på den tid jag faktiskt är med Nora. Det känns jättebra. Jag börjar komma in i jobbet mer och mer och nu har den mesta överlämningen från min vikarie gjorts. Man har ju hört att många som varit föräldralediga och kommer tillbaka till jobbet nästan vänder i dörren för att de inte trivs men jag känner helt tvärtom. Jag älskar mitt jobb och får typ slita mig när klockan är fem. 

Igår hade jag och Carl en riktig vardagspusselkväll. Carl hade bokat volleyboll vid 17 så han fick promenera med Nora till mitt jobb och ta min cykel som jag hade där till sin träning. Sen promenerade jag hem med Nora. Hon somnade rätt snabbt så jag fick ändå en vilostund när vi kommit hem. Hon sov i kanske en halvtimme då så jag passade på att köra ett tjugo minuter långt yogapass. 

Det känns lite svårt att få in träning i vardagen men får se till att lösa det när jag kommit in mer i jobbet och vet hur dagarna ser ut lite bättre. Jag har möjlighet att jobba hemifrån två dagar i veckan så de dagarna hade jag kunnat träna på lunchen kanske. Om det nu funkar att jobba hemma hehe. 

Ha en underbar dag!

Kommentarer