Besök på Noras förskola

Hej fina. Hoppas ni mår bra denna fredag. Vi har fått förskoleplats till Nora! Tanken är att Carl ska skola in henne under februari och sen kommer vi båda att jobba heltid från mars. Dock kommer jag ju gå på nästa föräldraledighet någon gång i april. Bf för bebis 2 är ju 1 maj. 

Det är en privat förskola som Nora ska börja på. Vi sökte både kommunala och privata som ligger här i närheten av vår lägenhet. Denna förskola som vi nu fått plats på ligger typ 1-2 minuter från vår lägenhet. Den är ganska ny, ungefär ett år, men de finns / har funnits i andra delar av stan också. Måste erkänna att jag hoppades på den, mest för att den är allra närmast vilket blir smidigt när jag ska vara hemma med bebis 2 och Nora. 

I onsdags fick vi besöka förskolan och vi fick verkligen ett jättebra intryck! Lokalen var mycket större än den ser ut att vara från utsidan. Många stora rum för olika aktiviteter och teman, bra öppettider, egna kockar på plats, bra med personal - låg personalomsättning, utflykter varje dag med mera. Och Nora verkade trivas! Känns bra att det är just där hon ska vara sen. 

Ha en underbar dag!


Kommentarer