Covid och graviditet

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Det har ekat tomt här i bloggen i typ två veckor och det beror på att jag legat sjuk i Covid. Det är första gången jag fick Covid och jag tror att graviditeten gjorde sjukdomen värre för mig. Jag orkade bara ligga i sängen och knappt orkade jag lyssna på lite poddar. 

Carl och Nora var i Mantorp under veckan jag mådde värst och jag sa att de kunde stanna där längre eftersom jag ändå inte orkade umgås/göra något. I onsdags började jag jobba igen, men hemifrån. Det är först idag jag ska till kontoret igen. 

Jag hade ju tänkt vaccinera mig igen mot Covid men min vårdcentral är så dålig på att boka in mig så det hann jag inte innan jag åkte på det. I övrigt mår jag rätt bra i graviditeten och så. Jag är fortfarande rätt trött, särskilt på eftermiddagen. Magen syns verkligen mycket och jag har sedan vecka 16 typ kunnat känna lite rörelser från bebisen i magen. Så mysigt 🥰. Den 7e är det dags för rutinultraljud och då får vi veta kön och en massa annat. Spännande! 

Ha en underbar dag!

Kommentarer