Gravid vecka 19 uppdatering

Hej fina. Idag går jag in i vecka 19 i min graviditet. Bebisen är nu lika stor som en morot. Ca 22 cm lång och 280 gram tung. Det känns galet, tiden går så snabbt. Förutom att jag varit sjuk mår jag ändå bra. Magen känns redan SÅ stor, betydligt större än den var vid den här tiden med Nora i magen. Jag känner mig ofta trött och på måndag ska jag äntligen få ta prover för min hypotyreos som ofta påverkas av graviditet. 

Nästa vecka ska vi även på Rutinultraljud på torsdagen. Vår kompis Frida har sagt att hon kan ha Nora under den halvtimmen/timmen, så himla gulligt. Det blir i så fall första gången som Carl får se bebisen ”live”. Det ska bli jättemysigt. Hoppas att allt ser fortsatt bra ut. Det ska bli väldigt spännande att se vilket kön bebisen har också även om det inte spelar någon roll. Men jag tror att jag kommer känna en starkare connection till bebisen när jag fått se hen igen och liksom vet lite mer om hen. 

Igår jobbade jag hemma och passade på att fota och luncha med Anna på Hansa. Mysigt att ses! Idag ska jag ta mig till kontoret. Hoppas ni får en fantastisk dag!Kommentarer