Helgen med event, mamma-dottertid och farsdagsfirande

Hej fina. Hoppas ni haft en bra helg. I fredags följde jag med Anna på ett event på en salong i stan. Alltid trevligt att komma ut och mingla lite, blir inte lika ofta som förr. Jag känner mig dock alltid lite som tjejen från landet när jag är ute på sådant, är nog mest i mitt huvud men tycker att alla är så fixade och så kommer jag direkt från jobbet med morgonens vardagsmakeup liksom. 

Efter eventet gick vi vidare till Lilla torg och mötte upp två andra tjejer. Jag var galet hungrig (är hungrig jämt i denna andra trimester i graviditeten) och beställde nudelwok. Kändes som att jag var den enda på hela uteserveringen som åt mat typ hehe. Trevligt häng! Vid 22 var jag så trött så jag gick hem och la mig. Hann inte träffa Nora något på hela fredagen, känns alltid konstigt och inte bra när det blir så. 

I lördags skulle Carl iväg på grabbhäng från 12tiden till långt in på natten. Så då fick jag och Nora en massa tid i alla fall. Vi gick lite i butiker (ute i sista minuten till fars dag), promenerade, läste och lekte. Vid tretiden blev jag så trött och ville bara sova men Nora ville annat. Det är jobbigt att vara så trött hela tiden. Vi la oss vid 21tiden. Tänker alltid att jag ska smyga upp igen och typ se någon serie efter att Nora somnat men jag somnar alltid samtidigt som hon typ hehe. 

I söndags lät vi Carl få sovmorgon och sen uppvaktade vi honom med frukost och presenter. Mysigt! Vi var ute en del på lekplatser och promenader och sen behövde jag också jobba lite under eftermiddagen. Slötittade även MFFs match på TV, kul att de vann guldet igen! På kvällen åt vi pizza. 

Ha en underbar måndag!Kommentarer