Helgen och gravidsymtom

God morgon fina ni. Hoppas ni haft en bra helg. I fredags hade jag halvdag och testade att jobba hemifrån. Det gick helt okej! Carl och Nora var på babysim under förmiddagen. Jag stängde ner datorn vid ettiden och då gick vi till Marie Antoinette för lunch. Nora somnade lagom till att vi kom fram så jag och Carl fick en lunchdate. Mysigt! 

I onsdags var jag ju också på Marie Antoinette med tre mammor som jag lärt känna under föräldraledigheten. Så trevligt och det var första gången vi umgicks utan barnen. 

I lördags hade vi Frida, Niklas och deras barn på middag. Lilla Julia är bara fem veckor gammal. Så liten och gullig. Vi bjöd på kastanjer, chips, ost och chark till förrätt. Till varmrätt hade Carl lagat en fiskgryta med saffran och till efterrätt blev det äppelpaj med glass. Trevlig kväll!

Igår var jag galet trött. Har känt mig väldigt gravid i helgen. Jag är ju i andra trimestern nu men jag känner mig fortfarande SÅ trött och blir lätt yr när jag reser mig eller gör hastiga rörelser. Jag är också väldigt frusen av mig. Ska kolla mina värden gällande hypotyreosen snart så kanske de visar att jag behöver justera Levaxindosen. Annars har alla värden sett bra ut hittills så kanske är det bara bebisen i magen som gör mig trött. Jobbigt är det i alla fall, att känna att man har så lite energi. 

Ha en toppenmåndag!


Kommentarer