Julstämning?

God morgon fina. Hoppas ni mår bra idag. Igår tog jag mig äntligen till kontoret efter nästan två veckor hemma. Jag föredrar verkligen att jobba på plats, så mycket roligare och inspirerande. Vi var många på plats igår och kommer nog vara det idag också. Kul! Nu på morgonen ska vi ha julfrukost innan vårt morgonmöte. Så mysigt. 

Det är kallt i Malmö nu, eller allt är ju relativt men det är minusgrader och det känns verkligen. Jag fryser mer här nere än uppe i Norrland. I Umeå upplevde jag ändå 37 minusgrader men där hjälper det ju faktiskt att klä på sig. Här gör luften och vinden att det känns kallt oavsett vad man tar på sig typ. Brrr… 

Jag måste börja komma i julstämning snart. Det känns så mysigt att fira jul med Nora nu när hon förstår allt mer. Vi kommer att fira jul i Mantorp hos Carls föräldrar. Hoppas det kan vara lite snö. Det är ju första advent på söndag så vi får försöka ta oss till en eller ett par julmarknader. Får börja lyssna på lite julmusik också. Jag älskar ju ändå julen. 

Ha en underbar dag!Kommentarer