Covidvaccin och sköldkörtelprover

 Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Igår förmiddag var jag till vårdcentralen för att ta prover för min sköldkörtel / hypotyreos. Behöver ju göra det en gång i månaden nu när jag är gravid. Frågade även kring vaccinationer och lite spontant fick jag covidvaccin redan där och då. Har ju nyss haft covid men det är ju enligt sådana hemmatest så inget som vården tycker ”räknas”. Om ett par veckor ska jag ta vaccin mot kikhosta. Som vanligt fick jag typ inga biverkningar av covidvaccinet mer än lite ont i armen. Nora ville såklart sova på den armen inatt hehe. 

Carl och Nora var i Växjö igår och kom hem först vid 21 så jag fick lite egentid. Lyssnade på podd och passade på att vila mycket. Igår kunde jag känna mycket bebisrörelser i magen, så mysigt. Längtar till torsdag då vi äntligen ska få titta på bebisen på ultraljud. 

Ha en underbar tisdag!Kommentarer