Dags för Rutinultraljud

God morgon fina ni. Idag är det dags att gå på Rutinultraljud och förhoppningsvis få reda på bebisens kön. Har börjat få lite fler gravidkrämpor, bland annat rejäl halsbränna och det liksom trycker upptill i bröstkorgen. Jag har känt bebisens rörelser sedan vecka 16 så jag känner mig inte så orolig för bebisens hälsa så idag på Rutinultraljud ska det mest bli spännande att få veta mer om bebisen och se hur mycket den växt sedan KUB. 

Nora ska vara hos Frida (föräldraledig) när jag och Carl är på ultraljudet. Det blir ju första gången som Carl kan vara med, mysigt! Typ direkt efter ska jag hoppa in i möte och Carl och Nora ska hoppa på ett tåg till Carls föräldrar i Östergötland. De blir där till söndag.det blir en del egentid för mig helt enkelt. Ikväll ska jag gå och fixa naglarna på salong, imorgon har jag julfest med jobbet och på lördag ska jag till Köpenhamn med Anna. 

Hoppas ni får en fantastisk dag!

Kommentarer