En tuff kväll

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår hade jag en riktig åtta-till-fem-dag på kontoret. Sen gick jag hem och hade lite glöggmys framför julkalendern med Carl och Nora. Eller alltså, så mycket mys blir det inte egentligen. Nora är riktigt viljestark och blir så arg om hon inte får som hon vill. Det är tuffa dagar och kvällar och det finns absolut stunder där man frågar sig själv hur man kommer klara av att ta hand om Nora plus en lillasyster. Men sen var hon lugn (relativt 😁) och på gott humör under middagen så då känns allt bra igen. 

Men sen drog Carl iväg och spelade padel vid åtta och den timmen jag hade Nora själv innan hon somnade vid nio var rekordjobbig. Jag bröt nog ihop typ fem gånger. Först när hon ”var jobbig” och när hon såg att jag grät lugnade hon sig och kröp upp hos mig och då bröt jag ihop igen på grund av dåligt samvete att jag liksom inte ”orkar med” henne. Mycket på jobb inför jul och gravidhormoner kan ju göra mig tröttare och mindre tålmodig. Jag hoppas det kommer kännas lättare snart. Hon är ju världens goaste och jag önskar att jag kunde ha hennes energi när jag är med henne. 

En liten ärlig inblick i vardagslivet blev detta . Ha en underbar dag! 

Kommentarer