Helgen med julmarknad och middagsgäster

 Hej fina. Hoppas ni haft en härlig helg! I fredags jobbade jag hemma och passade på att luncha med Carl och Nora på Marie Antoinette. Mysigt! Nora sov mesta tiden, sen vaknade hon och var glad. På kvällen tog vi det lugnt hemma. Lagade tacopaj och lyckades lägga Nora rött tidigt så jag och Carl fick lite tid på tu man hand. Det är inte ofta vi kan ha det 😁. 

I lördags blev det en del lekplatshäng och promenader. Det är kallt ute och jag har frusit så mycket trots bra varma skor och så. På kvällen hade vi grannarna här på middag. Deras barn är några månader yngre än Nora och de lekte faktiskt jättefint tillsammans. Så gulligt att se! Vi bjöd på älgkött med klyftpotatis och svampsås. 

I söndags var det första advent och Nora var inte på sitt bästa humör. Hennes favoritord är nej och det säger hon till allt. Vi kom i alla fall iväg på en julmarknad på Borgeby slott i Bjärred. Köpte knäckäpple, brända mandlar och handstöpta ljus. 

På kvällen hade vi adventsmys och jag klädde granen medan Carl och Nora var ute och lekte. Hon verkar tycka att granen är spännande, men man får passa lite då hon gillar kulorna lite väl mycket hehe. Vi har inga ”farliga” saker i granen iaf. 

Ha en underbar måndag!Kommentarer