Kontakt med min läkare och helgen

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Ni är flera som hört av er efter mitt senaste inlägg. Jag har äntligen fått kontakt med min läkare som hört sig för med specialister ang mina hypotyreosvärden. Hon har skrivit ut en högre dos Levaxin och beställt nya, utökade, prover i och med att jag är gravid. Så lite framsteg där i alla fall:). 

Helgen har varit mysig. I fredags var Carl på julfest och jag var ju lite nervös över att ha Nora själv på kvällen. Konstigt, jag vet, då jag ju varit själv med henne jättemånga gånger och även lagt henne själv mycket. Men efter senaste gången som blev jobbig var jag nervös för hur det skulle bli den här gången. Har ju inte jättemycket energi på kvällarna. Men alltså det gick hir bra som helst! Det var jättemysigt. Vi lekte, myste, middagen gick bra och vi kunde till och med se typ 20 minuter av en film. Sen sov hon djupt redan vid halv nio. 

I lördags och söndags har vi hängt på lekplatser, julhandlat lite och lunchat på stan. Har även börjat tvätta och packa inför julen. Carl och Nora åker till Mantorp redan på onsdag och jag åker dit på fredag. 

Ha en underbar dag!


Kommentarer