Köpenhamn julmarknad

Hej fina. Hoppas ni haft en härlig helg. Jag har gjort en hel del roliga saker! Carl och Nora åkte till Mantorp redan i torsdags och då passade jag på att fixa naglarna på salong. En mörk röd nyans fick det bli nu i december. I fredags var det julfest med kollegorna på Sankt Gertruds. Vi började med lite förfest på kontoret och sen blev det fördrink och middag på Haqvin. 

Det är ju lite speciellt att vara nykter på sådana tillställningar, man känner ganska snabbt att man inte riktigt är på ”samma nivå” som de andra. Efterrätten serverades vid 23tiden och jag gick hem efter den. Missade därmed själva FESTEN med dansgolv, DJ och så. Men jag hade i alla fall krypavstånd hem så det var skönt. 

I lördags var jag i Köpenhamn med Anna. Vi strosade i butiker och gick på julmarknaden i city. Så mysigt! Var inne på Chanel och provade ut drömskorna. Tänkte ju köpa en pushpresent till mig själv sen när bebisen kommit 😉. Vi åt middag på Illum, god pizza som vi blev riktigt mätta av. Kom hem till Malmö igen vid halv sju. Så nöjd med dagen. 

Igår kom äntligen Carl och Nora hem igen. Hade saknat dem så mycket. Även om det var SÅ skönt med egentid kände jag att de var hemifrån lite väl lång tid. Mysigt att pussa på dem igen. 

Ha en underbar dag!
Kommentarer