När vården inte gör sitt jobb

God morgon fina ni. Hoppas ni mår bra. Igår kväll funkade det betydligt bättre med Nora, tack och lov. Jag kände att jag hade energi och hon kunde till och med roa sig själv någon halv minut då och då 😁. Jag hoppas det kommer funka bra när Carl är på julfest fredag kväll. 

Jag har fått svar på proverna jag tog för min hypotyreos och de visar att jag behöver högre dos Levaxin. Det är dock ingen som hört av sig till mig om det vilket känns väldigt dåligt. Är ju liksom gravid så extra viktigt att ha bra värden då. Jag bad även om fler/utökade prover på ett och annat som är bra att ha koll på under graviditet men det verkar inte ha tagits. Suck. Tur jag har en pappa som är läkare som jag kan rådgöra med då min egen läkare inte gör sitt jobb. 

Idag blir det jobb på kontoret på förmiddagen. Sedan ska vi på gemensam lunch på Marie Antoinette och då jag har nära hem därifrån jobbar jag nog hemma under eftermiddagen. Efter jobbet ska jag till Kräm Hudvårdsstudio och göra lash lift. Gjorde det hos dem inför mitt bröllop och blev så nöjd. 

Ha en underbar dag! 
Kommentarer