Blodbrist?

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Har ju känt mig så trött i min graviditet, onormalt trött typ, och det är lite förvirrande för har fått lite olika bud från vården. Enligt min barnmorska är mina värden normala för att vara gravid och att jag inte behöver göra något åt det (mer än fortsätta med mina vanliga tillskott. Men min läkare (som tog flera olika prover) ringde och sa att jag har blodbrist och hon har skrivit ut järn på recept till mig som jag ska ta. Väljer nog att tro på läkaren då jag gärna vill göra vad jag kan för att få mer energi. 

Igår var Carl och Nora i Växjö och kom hem strax efter åtta. Jag nattade henne ganska direkt men alltså det tog sådan tid. Typ 1,5 timme. Det har blivit lite så på sistone de gånger vi åkt tåg/bytt miljöer men vet inte om det är därför. Många intryck att bearbeta för henne kanske, 

Ha en underbar dag!
Kommentarer