Egentid och biodate

Hej fina. Carl och Nora är i Mantorp till torsdag och jag jobbar och får egentid på kvällarna. Saknar dom men jag behöver verkligen dessa dagar känner jag. Jag är fortfarande mycket trött och nu får jag tid att vila efter jobbet, något som är svårt annars med en vild Nora. 

Jag ska ta tillvara på dessa kvällar och ta hand om mig själv. Se film, ta ett bad, göra yoga, läsa bok/tidning och liknande. Igår var jag på bio med Anna efter jobbet. Vi såg Anyone but you, en romantisk komedi som passade oss perfekt. Vi skrattade högt många gånger. Tips!

Idag blir det jobb med möte. Tar nog lite kortare lunch då jag blir väldigt trött på eftermiddagen och går gärna hem lite tidigare om det är möjligt. Med de nya järntillskotten har mitt värde blivit marginellt bättre men ligger fortfarande under referensintervallet. Får se om jag får prata igen med min läkare om det. Vill ju bara få mer energi i min vardag, även nu som gravid. Är ganska dålig på att vara gravid den här gången. Vill orka lika mycket som de som inte är gravida gör men det är svårt. 

Ha en underbar dag!

Kommentarer