Gravid vecka 26 uppdatering

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Idag går jag in i vecka 26 i graviditeten. Min bebis är enligt appen Baby journey stor som en gurka nu. Hon väger omkring 850 gram och är ca 35 cm lång. Gissningsvis inte lika smal som gurkan 😁. Jag mår okej men är som sagt galet trött och har börjat få lite ont längst ner på magen och ryggen när jag promenerar. Allt fler kläder blir trånga och sist jag vägde mig visade vågen att jag hittills gått upp 6.5 kilo. 

Igår kväll var vi på mysig middag hemma hos Frida och Niklas. Nora lekte med deras treåring och det var så gulligt att se. Han gjorde roliga saker som Nora skrattade åt. De bjöd på råddjurssadel, så himla gott!

Idag blir det kontoret där vi bland annat ska ta del av en digital kurs inom marknadsföring. Hoppas ni får en underbar dag! 
Kommentarer