Helgen med ansiktsbehandling och akvariet

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Jag inledde helgen med ansiktsbehandling på Kräm Hudvårdsstudio i Malmö. Det sliter även på huden att vara gravid och småbarnsmamma. Det är ju viktigt att hudterapeuten vet om graviditet så att behandlingen kan anpassas till det. Sofia fick fria händer och gjorde en Dermaquest ansiktsbehandling på mig med fokus på fukt. Och det var en sådan skön stund på salongen. Kunde verkligen slappna av och njuta av egentiden. Och jag blev även så nöjd med resultatet. Min hud fick nytt liv. 

Efter behandlingen gick hela familjen till badhuset och badade. Det var längesedan sist och det var så kul att se hur Nora utvecklats. Hoppar från bassängkanten, klättrar upp själv, går med armarna längs kanten och är helt cool och orädd när hon har huvudet under vatten. Och såklart helt vild under hela besöket 😄. 

I lördags var vi på akvariet och även där var Nora helt vild. Vildare än vanligt då hon nog hunnit bli lite trött. Det blir inte många lugna stunder med henne för oss föräldrar. Vi var där ganska kort, sen somnade hon snabbt i vagnen. Igår var vi på IKEA och Nora fick sitt livs första egna portion. En barntallrik med pasta bolognese och hon åt upp allt. Mycket folk denna löningshelg såklart. 

Nu ska Carl och Nora åka till Mantorp i några dagar och för mig väntar en ny jobbvecka. Ha en underbar dag!Kommentarer