Jag behöver glasögon!

Hej fina. Hoppas ni mår bra denna fredag. Jag och mina kollegor har märkt att jag ofta sitter väääldigt nära skärmen. Så igår var det dags för synundersökning hos Specsavers. Jag tänkte att det nog kanske kunde vara dags för terminalglasögon men domen blev att jag behöver glasögon hela tiden i min vardag! Jag hade typ 100% syn på höger öga men endast 70% på vänster. 

Jag har känt att rynkor inte gör mig något att få med åldern men att jag nu fått sämre syn känns lite jobbigt faktiskt. Men jag ska embrace it och försöka väva in glasögon som en fashiongrej. Ska jag ha synfel ska jag ha det med stil liksom. 

I onsdags tog jag ledigt halva dagen då Carl var på sitt jobb i Köpenhamn en sväng. Följde med Nora till bvc för 1.5årskontroll. Det gick bra! Hon är nu 87.5 cm lång och väger 12.5 kg. Hon ligger två kurvor över medel på längden, får se om det håller i sig men än så länge brås hon ju tydligt på Carl på typ alla plan 😄. Det var minst sagt intensivt på bvc. Nora var överallt och försökte smita, hon ritade på andra barns teckningar på väggen, drog fram alla leksaker som fanns i rummet..puuhhh 😄. 

I torsdags lunchade jag med Anja på Ruths. Så trevligt! Måste komma ut på lunchdejter oftare. 

Igår var jag på vårdcentralen för att ta prover för sköldkörteln, blodbrist och så fick jag kikhostavaccin också. Hoppas det ordnat upp sig lite men känner mig fortfarande konstant trött tyvärr. 

Ha en underbar fredag!


Kommentarer