Jobbig dag som mamma

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Natten mot lördag var riktigt jobbig. Nora kunde inte komma till ro och var vaken till typ 04. Det är ju så jobbigt att inte sova ordentligt och det var så frustrerande att hon aldrig lyckades somna utan for runt massor och skulle typ leka mitt i natten. Jag tror jag sov max 3 timmar och jag var verkligen en zombie på lördagen. Bröt ihop för minsta lilla och kände att jag inte orkade någonting. Det märktes även på Nora att hon sovit dåligt. 

Men natten mot söndag var bra. Och igår hade vi verkligen en jättebra och mysig dag tillsammans hela familjen. Vid lunchtid kom fotograf Bharti Singh hit för gravidfotografering. Så skönt att bli fotograferad i sin hemmiljö på något sätt. Kände mig avslappnad och bilderna blev nog jättebra! 

Igår eftermiddag gick vi till Tekniska museet där Nora fick leka av sig. Det var verkligen många högljudda och vilda barn samlade där så jag blev helt slut haha. Men ett jättebra ställe för barnen. 

Ett par previewbilder från fotografens Instagram stories nedan. Ha en underbar dag!

Kommentarer