Julledigheten

Hej fina. Efter en längre paus från både jobb och blogg är jag nu tillbaka i verkligheten. Hoppas ni alla haft en härlig julledighet. Själv har jag mest varit sjuk och trött, så himla trist! Första gången jag är sjuk på julen tror jag. Tog mig i alla fall till Mantorp för julfirande med Carl, Nora och Carls föräldrar. Vi hade en lugn julafton med julbord, paketöppning och mys. Jag behövde vila mycket men tyckte ändå det blev ett härligt firande. 

Den 27e åkte vi till Hudiksvall till mina föräldrar där vi stannade över nyår. Snöigt och kallt men mysigt att komma till min hemstad. Och Nora älskade att klappa (och jaga) mammas och pappas katt Greta. Nora är verkligen inne i en pratperiod och lär sig många ord varje dag. Under julen har hon bland annat lärt sig farfar, farmor, morfar och mormor. Så häftigt när det dyker upp ord och igår sa hon två ord ihop ”mamma haj” för första gången. 

På nyår var vi hemma hos Mina och Christoffer och vi hade middag. Vi har ju småbarn så det fick bli firande med en del avbrott. Men en supermysig middag och det var kul att våra barn var nyfikna på och kunde leka lite med varandra. 

Jag och Carl har även passat på att åka på spa nu när vi haft möjlighet till barnvakt. Så mysigt och det går jättebra för Nora att vara med mor-och farföräldrar nu. Tacksam för det. 

På väg mot Malmö stannade vi i Uppsala och hängde med Carls syskon som bor där. Nu har vi varit tillbaka i Malmö sedan i onsdags och idag börjar jag jobba igen. Ha en fantastisk dag! 


Kommentarer