Potträning - blöjfri på tre dagar?

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår var jag på kontoret hela dagen och här hemma påbörjade Carl potträning med Nora. Vi fick boken Blöjfri på tre dagar som Carl läst och nu är vi igång. Det går ändå bättre än förväntar men vi får se om det går att få Nora blöjfri på endast tre dagar, kanske behövs lite mer tid för att kunna skippa blöjorna helt. Spännande projekt i alla fall! 

Nora börjar på förskola den 14 februari och Carl kör inskolning fram tills han börjar jobba i mars. Det känns så skönt att vi bara har en minuts promenad till förskolan, särskilt sen när jag ska rodda två barn när jag är föräldraledig med nästa bebis. 

Nu på morgonen ska jag till vårdcentralen och ta lite prover för min Hypotyreos. Hoppas det ser lite bättre ut den här gången. Är fortfarande trött men ändå lite piggare än tidigare. 

Ha en underbar dag!
Kommentarer