Sköldkörteln och vaccin

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Igår förmiddag var jag till vårdcentralen för att ta nya prover för min hypotyreos. Väl på plats frågade jag även om jag kunde få influensavaccin och det gick bra. Kikhostavaccin kan jag ta om två veckor. Får se hur jag gör med RS. Min bebis föds ju i april eller maj och då är väl värsta RS-säsongen över men kanske ändå bra att ta det? Jag har aldrig fått biverkningar av vaccin, som mest har jag fått lite ont i armen men denna gång fick jag inte ens det. Skönt! 

Imorgon går jag in i vecka 25, hur galet är inte det? Jag har en väldigt rörlig bebis i magen så det blir väl en till vild bebis 😄.

Potträningen med Nora går väl sådär men ändå lite framsteg att hon i alla fall ibland kan säga till/signalera att hon behöver gå på pottan. Hon lär inte bli blöjfri på tre dagar men håller vi i potträningen blir hon väl det till slut i alla fall. Men det är ju rätt tålamodskrävande 😄. 

Ha en underbar dag!


Kommentarer